Particulieren

Particulieren

Benji's on wheels! Een mobiel catering concept dat veel mogelijkheden biedt! In onze ingerichte foodtrailer bereiden we allerlei verzorgde snacks (vb eigen bereide hamburgers, eigenzinnige haute dogs, pita variaties,…) maar ook allerhande culinaire gerechtjes, wereldkeuken en Vlaamse klassiekers steeds gepresenteerd in aangepaste schoteltjes of wegwerp verpakkingen. Dit kan in bediening of als afhaalconcept. Ook de kleinsten onder ons kunnen hun gading vinden.  De foodtrailer kan ook functioneren als mobiele keuken bij u thuis of op locatie. De unieke foodtrailer zorgt onmiddellijk voor een sfeer op uw feest, succes verzekerd. Neem gerust contact op om een originele formule uit te dokteren!

Verzorgde snacks

Burgers
Ovenkoekjes
Haute dogs
Pita's
Pasta's / wok
Vlaamse klassiekers
Wereldkeuken
Suggesties op maat

Mobiele keuken op locatie

Walking dinners
Recepties
Gastronomisch diner thuis of op locatie
Unieke catering concepten

Download onze brochures

Dit document geeft u een idee van de verschillende cateringmogelijkheden. We staan ook open voor specifieke suggesties. Voor prijzen gelieve onderstaand prijsaanvraag formulier in te vullen.

Foodtrailer

Prijsaanvraag

Ieder feest is uniek!

Graag maken we een correct voorstel.

Op basis van de door u ingevulde gegevens  werken we een eerste voorstel uit. Deze vormt de ruwe basis die we dan samen uitwerken tot een gedetailleerd en persoonlijk voorstel.