Particulieren

Particulieren

Een huwelijksfeest, babyborrel, communie, verjaardagsfeest,… Elk feest is anders! Daarom bieden wij u graag een feest op maat! We hechten veel belang aan een persoonlijke benadering en luisteren naar uw voorstellen. Van eenvoudige catering formules tot gastronomisch tafelen… Bij u thuis of op een feestlocatie… U heeft het laatste woord! Samen zoeken we naar het concept dat het best bij u past! Wenst u bediening of werken we samen met uw mensen? Wenst u dat we ook de drank verzorgen? Voorziet u liever wat anders voor de kinderen? Heeft u graag dat we een locatie helpen uitkiezen? Alles is bespreekbaar, met respect voor uw budget en wensen! Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak om uw feest te bespreken.

Specifieke aanvragen voor afhaalgerechten zijn ook mogelijk tijdens de week of in het weekend, maar wel indien we deze aanvragen kunnen combineren met onze andere cateringactiviteiten.

Catering op maat

Recepties
Walking dinner
BBQ
Buffet
Diner

Download onze brochure

Dit document geeft u een idee van de verschillende cateringmogelijkheden. We staan ook open voor specifieke suggesties. Voor prijzen gelieve onderstaand prijsaanvraag formulier in te vullen.

Catering particulieren

Prijsaanvraag

Ieder feest is uniek!

Graag maken we een correct voorstel.

Op basis van de door u ingevulde gegevens  werken we een eerste voorstel uit. Deze vormt de ruwe basis die we dan samen uitwerken tot een gedetailleerd en persoonlijk voorstel.